Ledige stillinger

Baker Hansen AS er et av Norges ledende bakerier med 33 bakericaféer i Oslo, Bærum, Drammen, Hønefoss og Strømmen. Vi har lange og stolte tradisjoner helt siden etableringen i 1861. Vi legger stor vekt på kvalitet og utvikling. Baker Hansen er i sterk utvikling og vi har stadig behov for flere dyktige medarbeidere.

Ønsker du å jobbe i Baker Hansen? Under finner du de stillingene som er ledig for øyeblikket.

 

Baker Hansen Fyrstikktorget – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

fyrstikktorget@bakerhansen.no

Heltidsansatt søkes til Baker Hansen Fyrstikktorget. Stillingen vil tiltre 1. august med opplæring fra 1. juli. Søker må være over 20 år og har erfaring fra likende arbeid. Du må være blid og utadvendt, effektiv og løsningsorientert, samt selvgående og god til å jobbe i team. Vi ser etter deg som har glimt i øyet og tørr å by på deg selv i en hektisk og moro arbeidsplass. Søknadsfrist: snarest.

Baker Hansen Bekkestua – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

bekkestua@bakerhansen.no

 Baker Hansen Bekkestua søker nyansatt som kan jobbe deltid hverdager og helger. Søker må være fylt 18 år og har erfaring fra liknende arbeid. Du er omgjengelig av person, med godt humør, samt sans for service. Videre er du flink til å jobbe i team, samtidig som du er selvgående, effektiv og utadvendt. Oppstart: august. Søknadsfrist: snarest.

Baker Hansen Adamstuen  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

Adamstuen@bakerhansen.no

Heltidsansatt (70 % – 100 % stilling) søkes til Baker Hansen Adamstuen. Vi søker deg som er selvstendig, serviceinnstilt og har øye for detaljer. Vedkommende må også være blid og positiv, glad i mennesker og yte det lille ekstra. Søker må være over 20 år og ha erfaring fra liknende arbeid. Stillingen vil tiltre i slutten av mai/begynnelsen av juni.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Kvadraturen – Send CV, søknad med bilde og referanse

kvadraturen@bakerhansen.no

Baker Hansen Kvadraturen søker ekstrahjelp/ringehjelp. Søker må være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen CC Drammen  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

ccdrammen@bakerhansen.no

Baker Hansen CC Drammen åpner i slutten av mai 2017 og søker derfor etter serviceinnstilte, positive og effektive medarbeidere til vårt nye team. Det søkes stillinger fra 50 prosent – 70 prosent, samt tilkallingsvikarer til helg og kveld. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stengning/åpnings av butikk, tilberedning av mat og drikke, samt daglig renhold. Så hvis du har masse energi, er sosial og har lidenskap – send inn din søknad. Skriv gjerne også kort om en café/restaurant som du liker og hvorfor du liker den.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen Vogtsgate – Send CV, søknad med bilde og referanse

vogtsgate@bakerhansen.no

Deltidsansatt i 50% stilling søkes til Baker Hansen Vogtsgate. Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen Nydalen  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

nydalen@bakerhansen.no

Deltidsansatt i 50% stilling søkes til Baker Hansen Nydalen. Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Skillebekk- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

skillebekk@bakerhansen.no

 Baker Hansen Skillebekk søker deltidsansatt (ca 70 %). Søker må være fylt 18 år og har erfaring fra liknende arbeid. Du er omgjengelig av person, med godt humør, samt sans for service. Videre er du flink til å jobbe i team, samtidig som du er selvgående, effektiv og utadvendt. Arbeidstiden vil være mandag -fredag (14.00-18.30), samt helger. Oppstart: snarest. Søknadsfrist: snarest.