Ledige stillinger

Baker Hansen AS er et av Norges ledende bakerier med 33 bakericaféer i Oslo, Bærum, Drammen, Hønefoss og Strømmen. Vi har lange og stolte tradisjoner helt siden etableringen i 1861. Vi legger stor vekt på kvalitet og utvikling. Baker Hansen er i sterk utvikling og vi har stadig behov for flere dyktige medarbeidere.

Ønsker du å jobbe i Baker Hansen? Under finner du de stillingene som er ledig for øyeblikket.

 

Baker Hansen Kvadraturen – Send CV, søknad med bilde og referanse

kvadraturen@bakerhansen.no

Baker Hansen Kvadraturen søker ekstrahjelp/ringehjelp. Søker må være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen Lille Grensen  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

lillegrensen@bakerhansen.no

Heltidsstilling søkes til Baker Hansen Lille Grensen. Vedkommende må gjerne ha erfaring med kundeservice eller likende arbeid, samt være over 20 år. Vi søker deg som er selvgående, ansvarsfull, smilende og glad i mat. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stengning/åpnings av butikk, tilberedning av mat og drikke, samt daglig renhold. Vi er på jakt etter en person med masse energi, du er sosial samt liker utfordringer i et godt og veletablert konsept. Spørsmål angående stillingen, ta kontakt med Frøydis Haug på telefon 40402418.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen CC Drammen  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

ccdrammen@bakerhansen.no

Baker Hansen CC Drammen åpner i slutten av mai 2017 og søker derfor etter serviceinnstilte, positive og effektive medarbeidere til vårt nye team. Det søkes stillinger fra 50 prosent – 70 prosent, samt tilkallingsvikarer til helg og kveld. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stengning/åpnings av butikk, tilberedning av mat og drikke, samt daglig renhold. Så hvis du har masse energi, er sosial og har lidenskap – send inn din søknad. Skriv gjerne også kort om en café/restaurant som du liker og hvorfor du liker den.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen Vogtsgate – Send CV, søknad med bilde og referanse

vogtsgate@bakerhansen.no

Deltidsansatt i 50% stilling søkes til Baker Hansen Vogtsgate. Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen Nydalen  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

nydalen@bakerhansen.no

Deltidsansatt i 50% stilling søkes til Baker Hansen Nydalen. Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Røa  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

Baker Hansen på Røa søker nestleder. Vi søker etter nestleder som er selvstendig, nøyaktig, er glad i mennesker og er serviceinnstilt. Du må være selvgående, ha god kunnskap om mat, økonomisk forståelse og bakgrunn fra café/restaurant. Baker Hansen på Røa er en populær café i området. Vi er kjent for den raske og hyggelige servicen og vår brede og fristende utvalg av hjemmelagde smoothies, sandwicher, kaker og bakst. Vår café er åpen fra 07-20. Det er ønskelig at søker mellom 19 og 30 år og snakker og skriver flytende norsk. Vi er på jakt etter en person med masse energi, du er sosial samt liker utfordringer i et godt og veletablert konsept. Skriv gjerne kort om en kafe/resturant som du liker, og hvorfor du liker den. Skriftlig søknad med bilde og 2 referanser, herav den ene fra siste arbeidsgiver sendes: sonjahals@hotmail.com

Søknadsfrist: snarest

Baker Hansen Skillebekk- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

skillebekk@bakerhansen.no

 Baker Hansen Skillebekk søker deltidsansatt (ca 70 %). Søker må være fylt 18 år og har erfaring fra liknende arbeid. Du er omgjengelig av person, med godt humør, samt sans for service. Videre er du flink til å jobbe i team, samtidig som du er selvgående, effektiv og utadvendt. Arbeidstiden vil være mandag -fredag (14.00-18.30), samt helger. Oppstart: snarest. Søknadsfrist: snarest.