Ledige stillinger

Baker Hansen AS er et av Norges ledende bakerier med 35 bakericaféer i Oslo, Bærum, Drammen og Strømmen. Vi har lange og stolte tradisjoner helt siden etableringen i 1861. Vi legger stor vekt på kvalitet og utvikling. Baker Hansen er i sterk utvikling og vi har stadig behov for flere dyktige medarbeidere.

Ønsker du å jobbe i Baker Hansen? Under finner du de stillingene som er ledig for øyeblikket.

 

Baker Hansen Fyrstikktorget- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

fyrstikktorget@bakerhansen.no

Merk søknad med «Heltid»

Baker Hansen Fyrstikktorget søker heltidsansatt til hverdag og helg. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Fyrstikktorget- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

fyrstikktorget@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid»

Baker Hansen Fyrstikktorget søker deltidsansatt til hverdag og helg. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Gulskogen – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

gulskogen@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid»

Baker Hansen Gulskogen søker deltidsansatt til en kveld i uken, annenhver helg og skoleferier. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Rådhusgata – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

radhuset@bakerhansen.no

Merk søknad med «50% stilling»

Baker Hansen Rådhusgata søker ansatt til 50% stilling til to fulle vakter i uken og annenhver helg. Mulighet for fulltid fra medio November. Søker må være over 18 år og gjerne ha erfaring fra butikk/caféarbeid. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Lillegrensen- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

lillegrensen@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid»

Baker Hansen Lillegrensen søker deltidsansatt til to kvelder i uken og annenhver helg. Søker må være over 18 år og gjerne ha erfaring fra butikk/caféarbeid. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Haakon VII Gate – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

h7@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 40%»

Deltidsansatt i 40% stilling søkes til Baker Hansen Haakon VII gate. Vaktene vil i utgangspunktet være stenging tre dager i uken fra 14:00-19:00, samt helger på sikt.  Søker må være over 18 år og gjerne ha erfaring fra butikk/caféarbeid. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Oppstart: August

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Vika- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

vika@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 60%-80%»

Baker Hansen Vika søker deltid til 60%-80% stilling. Arbeidstider etter vaktliste på dagtid og ettermiddag. Søker må være over 18 år og gjerne ha erfaring fra butikk/caféarbeid, men er ikke et krav. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, tilberedning av mat og drikke og renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.

Søknadsfrist: Snarest

Oppstart: August/September

 

Baker Hansen Sandvika Rådm. Halmrastvei 18 – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

sandvika@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 20%»

Baker Hansen Sandvika søker deltidsansatt til en kveld i uken og annenhver helg. Søker må være over 18 år og gjerne ha erfaring fra butikk/caféarbeid. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Søknadsfrist: Snarest

Oppstart: midten/slutten av september

 

Baker Hansen Vika- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

vika@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid»

Baker Hansen Vika søker deltid til dag/ettermiddager, helg . Søker må være over 18 år og gjerne ha erfaring fra butikk/caféarbeid, men er ikke et krav. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, tilberedning av mat og drikke og renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.

Søknadsfrist: Snarest

Oppstart: August/September

 

Baker Hansen Vogtsgate- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

vogtsgate@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 80%»

Baker Hansen Vogtsgate søker 80% stilling. Erfaring fra cafe er foretrukket.  Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker deg som er imøtekommende, positiv og blid samtidig som du liker  en hektisk hverdag med mye aktivitet.

Opplæringsperiode: omgående

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Vogtsgate- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

vogtsgate@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 50%»

Baker Hansen Vogtsgate søker 50% stilling. Erfaring fra cafe er foretrukket.  Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker deg som er imøtekommende, positiv og blid samtidig som du liker  en hektisk hverdag med mye aktivitet.

Opplæringsperiode: omgående

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Frogner- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

frogner@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 80%»

Baker Hansen Frogner søker deltidsansatt i 80% stilling med arbeidstider mandag til fredag 12:00-17:00 og annen hver lørdag. Erfaring fra cafe er foretrukket.  Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker deg som er imøtekommende, positiv og blid samtidig som du liker  en hektisk hverdag med mye aktivitet.

Oppstart: Uke 30

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Sjølyst- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

sjolyst@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 80%»

Baker Hansen Sjølyst søker deltidsansatt i 80% stilling. Erfaring fra cafe er foretrukket.  Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker deg som er imøtekommende, positiv og blid samtidig som du liker  en hektisk hverdag med mye aktivitet.

Oppstart: August

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen CC Vest – Send CV, søknad med bilde og referanse til: 

ccvest@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 30%»

Deltidsansatt i 30% stilling søkes til Baker Hansen CCvest.
Søker må være over 20 år, og ha erfaring fra butikk/caféarbeid. Arbeidstid vi være kveld og helg. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Søknadsfrist: Snarest.

 

Baker Hansen Vogtsgate- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

vogtsgate@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 80%»

Baker Hansen Vogtsgate søker 80% stilling , med mulighet for utvikling som assisterende daglig leder. Erfaring fra cafe er foretrukket.  Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker deg som er imøtekommende, positiv og blid samtidig som du liker  en hektisk hverdag med mye aktivitet.

Opplæringsperiode: omgående

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Froger – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

frogner@bakerhansen.no

Merk søknad med «Ekstrahjelp helg»

Ekstrahjelp fast annen hver helg søkes til Baker Hansen Frogner. Søker må gjerne ha erfaring fra butikk/caféarbeid, men er ikke et krav. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, tilberedning av mat og drikke og renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.

Søknadsfrist: Snarest

Oppstart: August

 

Baker Hansen Løren – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

loren@bakerhansen.no

Merk søknad med «Heltid»

Heltidsansatt søkes til Baker Hansen på Løren. Søker må være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Nydalen  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

nydalen@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 50%»

Deltidsansatt i 50% stilling søkes til Baker Hansen Nydalen. Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest