Ledige stillinger

Baker Hansen AS er et av Norges ledende bakerier med 34 bakericaféer i Oslo, Bærum, Drammen og Strømmen. Vi har lange og stolte tradisjoner helt siden etableringen i 1861. Vi legger stor vekt på kvalitet og utvikling. Baker Hansen er i sterk utvikling og vi har stadig behov for flere dyktige medarbeidere.

Ønsker du å jobbe i Baker Hansen? Under finner du de stillingene som er ledig for øyeblikket.

Baker Hansen Skillebekk

 skillebekk@bakerhansen.no

Baker Hansen Skillebekk søker heltidsansatt fra 1. oktober. Søker er effektiv, blid og ansvarsfull, samt liker å ta i et ta. Arbeidstiden er fra 06:30-14:00 i tillegg til noen lørdager i måneden. Vedkommende må være over 20 år, har erfaring fra tidligere arbeid, samt interesse for mat og drikke. Arbeidsoppgavene vil blant annet være å lage kaffe, smøre påsmurt og salg av bakervarer. Send mail med CV, bilde og referanse.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen Østerås

osterås@bakerhansen.no

Deltidsansatt søkes til Baker Hansen Østerås. Vedkommende må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo. Send mail med CV, søknad og bilde.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen Vogtsgate – Send CV, søknad med bilde og referanse

vogtsgate@bakerhansen.no

Deltidsansatt i 50% stilling søkes til Baker Hansen Vogtsgate. Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen Nydalen  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

nydalen@bakerhansen.no

Deltidsansatt i 50% stilling søkes til Baker Hansen Nydalen. Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest

//