Ledige stillinger

Baker Hansen AS er et av Norges ledende bakerier med 36 bakericaféer i Oslo, Asker, Bærum, Drammen og Strømmen. Vi har lange og stolte tradisjoner helt siden etableringen i 1861. Vi legger stor vekt på kvalitet og utvikling. Baker Hansen er i sterk utvikling og vi har stadig behov for flere dyktige medarbeidere.

Ønsker du å jobbe i Baker Hansen? Under finner du de stillingene som er ledig for øyeblikket.

 

Baker Hansen Sjølyst  – Send CV, søknad og referanse til:

sjolyst@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 50%»

Deltidsansatt i 60% stilling søkes til Baker Hansen Sjølyst. Søker må være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Arbeidstidene vil primært være tidlig på dagen. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Vika  – Send CV, søknad og referanse til:

vika@bakerhansen.no

Merk søknad med «Heltid»

Baker Hansen Vika søker ny medarbeider i heltidsstilling. Søker må gjerne være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring, men det er ikke et krav. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen St. Hanshaugen – send søknad og CV til:

st.hanshaugen@bakerhansen.no

Merk søknaden med «Deltid»

Baker Hansen St. Hanshaugen søker en deltidsansatt til helg og hverdager. Søker må være over 20 år. Vi sørger naturligvis for god opplæring og nødvendige kurs, så erfaring fra lignende arbeid er ikke et krav hos oss. Vi tilbyr en variert arbeidsdag, hvor arbeidsoppgavene blant annet vil bestå av salg av bakervarer, tilberedning av mat og drikke, stenging av butikk og daglig renhold. Her står vi aldri stille, og en ansatt hos oss vil derfor måtte være kjapp på beina, og like et høyt tempo i arbeidet.

Kundemøtet er det aller viktigste hos oss, og vi søker derfor en person som alltid har et smil å by på, og som ikke er redd for å slå av en prat.

Søknadsfrist: snarest.

 

Baker Hansen Schultz gate  – Send CV, søknad og referanse til:

schultzgate@bakerhansen.no

Merk søknad med «80% Stilling»

Baker Hansen Schultz gate søker ny medarbeider i deltidsstilling. Søker må gjerne være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring, men det er ikke et krav. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Søknadsfrist: snarest 

 

Baker Hansen Nydalen  – Send CV, søknad og referanse til:

nydalen@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 50%»

Deltidsansatt i 50% stilling søkes til Baker Hansen Nydalen. Søker må være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Sandvika Rådm. Halmrastvei 18-  Send CV, søknad og referanse til:

sandvika@bakerhansen.no

Merk søknad med «Heltid»

Baker Hansen Sandvika søker ny medarbeider i heltidsstilling. Vi søker deg som liker å ha ansvar og som primært kan jobbe dagtid.  Søker må helst være over 20år og gjerne kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.

Søknadsfrist: Snarest