Ledige stillinger

Baker Hansen AS er et av Norges ledende bakerier med 35 bakericaféer i Oslo, Bærum, Drammen og Strømmen. Vi har lange og stolte tradisjoner helt siden etableringen i 1861. Vi legger stor vekt på kvalitet og utvikling. Baker Hansen er i sterk utvikling og vi har stadig behov for flere dyktige medarbeidere.

Ønsker du å jobbe i Baker Hansen? Under finner du de stillingene som er ledig for øyeblikket.

Baker Hansen Vogtsgate  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

Isabella.bakerhansen@outlook.com

Delstidsansatt i 20% stilling søkes til Baker Hansen Vogtsgate. Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og fleksibel.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo. Barista erfaring er stort pluss.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen Vogtsgate  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

Isabella.bakerhansen@outlook.com

Assisterende butikksjef i 80% stilling søkes til Baker Hansen Vogtsgate. Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og fleksibel.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo. Barista erfaring er stort pluss.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen Sjølyst  – SendCV, søknad med bilde og referanse til:

sjolyst@bakerhansen.no

Ekstrahjelp søkes til Baker Hansen Sjølyst (lørdager og søndager). Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest, oppstart august

Baker Hansen Skillebekk  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

skillebekk@bakerhansen.no

Heltidsansatt søkes til Baker Hansen Skillebekk (man – fredag 06:30-14:00). Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest, oppstart 1.mai

Baker Hansen Løren  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

loren@bakerhansen.no

Fulltidsstilling som daglig leder i vikariat fra 1. april 2020 til og med 31. januar 2021 (med mulighet for forlengelse) søkes til Baker Hansen Løren. Vi ser etter en allrounder med interesse og erfaring fra mat og kaffe, samt kunnskap om drift og ledelse. Det er viktig at du er engasjert og motivert for å ta i ett tak. Arbeidet krever at du jobber like godt selvstendig som i team, og at du ser utfordringer som en naturlig del av arbeidsdagen. Du vil være ansvarlig for den daglige driften i kafeen med hovedansvar for personal, rutiner, bestillinger, resultat og budsjett. Du må ha erfaring som restaurantsjef/ hovmester/skiftleder eller en stilling med tilsvarende ansvar. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, kreativ og resultatorientert.  Det er viktig at du trives med en hektisk hverdag med høyt tempo. For mer info ta kontakt med loren@bakerhansen.no

Søknadsfrist: Snarest, intervjuer foregår fortløpende. Tiltredelse 1.april evt 1.mai avhegig av søker

Baker Hansen Skillebekk  – SendCV, søknad med bilde og referanse til:

skillebekk@bakerhansen.no

Ekstrahjelp søkes til Baker Hansen Skillebekk (lørdager og søndager). Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen Nydalen  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

nydalen@bakerhansen.no

Deltidsansatt i 50% stilling søkes til Baker Hansen Nydalen. Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest