Ledige stillinger

Baker Hansen AS er et av Norges ledende bakerier med 35 bakericaféer i Oslo, Bærum, Drammen og Strømmen. Vi har lange og stolte tradisjoner helt siden etableringen i 1861. Vi legger stor vekt på kvalitet og utvikling. Baker Hansen er i sterk utvikling og vi har stadig behov for flere dyktige medarbeidere.

Ønsker du å jobbe i Baker Hansen? Under finner du de stillingene som er ledig for øyeblikket.

Baker Hansen Sandvika gågate- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

Merk søknad med 60%

Baker Hansen Sandvika

Deltidsansatt i 60% stilling søkes til Baker Hansen Sandvika gågate (primært dagtid, med mulighet for mer). Søker må være over 18 år, gjerne med erfaring fra butikk/caféarbeid. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Relevante kurs og opplæring vil bli gitt.

Søknadsfrist: Snarest, oppstart august

Baker Hansen Sandvika gågate- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

Merk søknad med 30%

Baker Hansen Sandvika

Deltidsansatt i 30% stilling søkes til Baker Hansen Sandvika gågate (primært dagtid). Søker må være over 18 år, gjerne med erfaring fra butikk/caféarbeid. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Relevante kurs og opplæring vil bli gitt.

Søknadsfrist: Snarest, oppstart august

Baker Hansen Sandvika gågate- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

Merk søknad med 20%

Baker Hansen Sandvika

Deltidsansatt ca 20% stilling søkes til Baker Hansen Sandvika gågate (kvelder i ukedagene + helger). Søker må være over 18 år, gjerne med erfaring fra butikk/caféarbeid. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Relevante kurs og opplæring vil bli gitt.

Søknadsfrist: Snarest, oppstart august

Baker Hansen Sjølyst – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

sjolyst@bakerhansen.no

Deltidsansatt ca 20% stilling søkes til Baker Hansen på Sjølyst (kvelder i ukedagene + helger). Søker må være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold.Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen Frogner- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

frogner@bakerhansen.no

Medarbeider i ca 80% stilling søkes til Baker Hansen på Frogner, med mulighet for mer. Søker må være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidstid er i hovedsag 12-17 mandag-fredag og noen helger. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold.Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen Rådhusgata- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

radhusgata@bakerhansen.no

Deltidsansatt søkes til Baker Hansen Rådhusgata i hjerte av Oslo. Søker må være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Du må kunne jobbe helger og ukedager. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold.Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du brenner for å gi gjestene våre en god opplevelse og du brenner for mat. Du må være engasjert, like tidlige morgener og like et høyt arbeidstempo. Du må være en lagspiller.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Vogtsgate- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

vogtsgate@bakerhansen.no

Baker Hansen Vogtsgate søker en person i 80% stilling som assisterende daglig leder med muligheter for 100% arbeidstid. Erfarenhet fra cafe er foretrukket. Du må kunne jobbe hverdager, ha forståelse for drift, økonomi, ledelse, ansatte, og være imøtekommende, blid og en energisk person.

Opplæringsperiode mellom 20 Mai frem til nåvarande ass. Leder slutter i mitten av Juli.

Søknadsfrist: Snarest

Baker Hansen Nydalen  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

nydalen@bakerhansen.no

Deltidsansatt i 50% stilling søkes til Baker Hansen Nydalen. Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest