Ledige stillinger

Baker Hansen AS er et av Norges ledende bakerier med 35 bakericaféer i Oslo, Bærum, Drammen og Strømmen. Vi har lange og stolte tradisjoner helt siden etableringen i 1861. Vi legger stor vekt på kvalitet og utvikling. Baker Hansen er i sterk utvikling og vi har stadig behov for flere dyktige medarbeidere.

Ønsker du å jobbe i Baker Hansen? Under finner du de stillingene som er ledig for øyeblikket.

 

Baker Hansen Lille Grensen – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

lillegrensen@bakerhansen.no

Merk søknad med «Heltid 80%-100%»

Baker Hansen Lille Grensen søker heltidsansatt i 80%-100% stilling. Søker må gjerne være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker deg som er imøtekommende, positiv og blid samtidig som du liker  en hektisk hverdag med mye aktivitet.

Søknadsfrist: snarlig

Oppstart: Januar 2022

 

Baker Hansen Lille Grensen – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

lillegrensen@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 30%»

Baker Hansen Lille Grensen søker deltidsansatt  i 30% stilling. Søker må gjerne være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker deg som er imøtekommende, positiv og blid samtidig som du liker  en hektisk hverdag med mye aktivitet.

Søknadsfrist: snarlig

Oppstart: Januar 2022

 

Baker Hansen Sjølyst- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

sjolyst@bakerhansen.no

Merk søknad med «Heltid»

Baker Hansen Sjølyst søker ny heltidsansatt. Søker må være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Søknadsfrist: Snarest

Oppstart: Snarest

 

Baker Hansen Vogtsgate- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

vogtsgate@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 20%»

Baker Hansen Vogtsgate søker deltidsansatt i 20% stilling. Søker må gjerne være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker deg som er imøtekommende, positiv og blid samtidig som du liker  en hektisk hverdag med mye aktivitet.

Søknadsfrist: Åpen

 

Baker Hansen Haakon VII Gate-  Send CV, søknad med bilde og referanse til:

h7@bakerhansen.no

Merk søknad med «50% stilling»

Baker Hansen Haakon VII Gate søker deltidsansatt i 50% stilling, primært stengevakt. Søker må gjerne være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Sandvika Rådm. Halmrastvei 18-  Send CV, søknad med bilde og referanse til:

sandvika@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid»

Baker Hansen Sandvika søker deltidsansatt, primært stengevakt i ukedager og annenhver helg. Søker må være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Haakon VII Gate-  Send CV, søknad med bilde og referanse til:

h7@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid»

Baker Hansen Haakon VII Gate søker deltidsansatt i 20% stilling. Søker må gjerne være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen St. Hanshaugen – send søknad og CV til:

St.hanshaugen@bakerhansen.no

Merk søknaden med «Deltid»

Baker Hansen St. Hanshaugen søker en deltidsansatt til helg og hverdager. Søker må være over 20 år. Vi sørger naturligvis for god opplæring og nødvendige kurs, så erfaring fra lignende arbeid er ikke et krav hos oss. Vi tilbyr en variert arbeidsdag, hvor arbeidsoppgavene blant annet vil bestå av salg av bakervarer, tilberedning av mat og drikke, stenging av butikk og daglig renhold. Her står vi aldri stille, og en ansatt hos oss vil derfor måtte være kjapp på beina, og like et høyt tempo i arbeidet.
Kundemøtet er det aller viktigste hos oss, og vi søker derfor en person som alltid har et smil å by på, og som ikke er redd for å slå av en prat.

Søknadsfrist: snarest.

 

Baker Hansen Sandvika Rådm. Halmrastvei 18-  Send CV, søknad med bilde og referanse til:

sandvika@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid»

Baker Hansen Sandvika søker deltidsansatt, primært dagtid. Søker må være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Fyrstikktorget- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

fyrstikktorget@bakerhansen.no

Merk søknad med «Heltid»

Baker Hansen Fyrstikktorget søker heltidsansatt til hverdag og helg. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Fyrstikktorget- Send CV, søknad med bilde og referanse til:

fyrstikktorget@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid»

Baker Hansen Fyrstikktorget søker deltidsansatt til hverdag og helg. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid. Du må like en hektisk hverdag, være løsningsorientert og fremoverlent.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Løren – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

loren@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 30%»

Baker Hansen på Løren søker deltidsansatt i 30% stilling. Søker må være over 18 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Vi søker etter deg som er selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.

Søknadsfrist: Snarest

 

Baker Hansen Nydalen  – Send CV, søknad med bilde og referanse til:

nydalen@bakerhansen.no

Merk søknad med «Deltid 50%»

Deltidsansatt i 50% stilling søkes til Baker Hansen Nydalen. Søker må være over 20 år og kunne vise til relevant arbeidserfaring. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av bakervarer, kundeekspedering, stenging/åpning av butikk, tilberedning av mat og drikke og daglig renhold. Du må være selvstendig, engasjert, serviceminded, positiv og blid.  Det er viktig at vedkommende trives med en hektisk hverdag med høyt tempo.

Søknadsfrist: Snarest