Skumle kaker til Halloween feiringen

Knask eller knep? Spice opp Halloween feiringen med skumle cupcakes og kaker. Vi har sjokoladecupcakes og sjokoladekake med bringebærfyll pyntet med spindelvev! En hit for barna!

Miljørabatt!

Gladnyhet til kaffeelskere med gjenbrukskopp! Nå får du 10% når du kjøper take-away kaffe hos oss og har med din egen gjenbrukskopp. Våre bakeriutsalg selger de tre variantene avbildet om du ikke allerede har din egen gjenbrukskopp. Koppene er laget av naturlig og bærekraftig bambusfiber som kan vaskes i maskinen. Vi jobber stadig med miljøbevisste løsninger i Baker Hansen, sammen gjør vi […]

Kneippbrødet er tilbake

Baker Hansen i 1895 var det første bakeriet i Norge som fikk lisens til å bake kneipp-brød på Dr Kneipps oppskrift. Kneippbrød var en av de sentrale elementene i Oslofrokosten, opphavet til den norske matpakkekulturen, som ble servert alle skolebarn i Oslo-området fra 1935! Dagens kneippbrød kaller vi grovkneipp og er 50% grovt.

Kaffe med mening

Hos oss får du kaffe med mening! Hver gang du kjøper en kopp kaffe hos et av våre bakerikafeer er du automatisk med på å støtte Prosjekt Guatemala. Det vil si at DU er med på å bedre livsvilkårene for arbeiderne på kaffeplantasjen i Guatemala. I Baker Hansen tar vi kaffe på alvor. All vår kaffe […]

Bak ditt eget speltbrød

Lyst til å bake ditt eget speltbrød? Her er oppskrift fra vår Bakemester: 2 stk speltbrød: 400 g sammalt speltmel 180g siktet speltmel 10g salt 50g havregryn 50g solsikkekjerner 25g linfrø 5g eddik 1 pk gjær 5dl vann Varm opp vann til fingervarmt, 37 grader. Bland alt det tørre. Smuldre i gjæren, hell det i […]

Cupcakes til fest & feiring

Vårt konditori lager nydelige cupcakes til spesielle anledninger. Dåp, babyshower, jubileer eller andre anledninger det er verdt å feire 🙂 For bestilling av disse, ta kontakt med en av våre butikker i nærheten av deg.

Kortreist, nært og ekte

Kortreist, nært og ekte fra Ousdal Gård I disse nydelige omgivelsene i Nes på Hedmarken, med utsikt over Mjøsa, dyrker Heidi og Gunnar speltsorten Oberkulmer, som regnes som en av de opprinnelige speltsortene. Spelten sås i september, hviler under snøen om vinteren, starter å vokse på våren igjen, for så å bli tresket i august. […]

Det er mye glede i en god kopp kaffe

Hos oss får du kaffe med mening! Hver gang du kjøper en kopp kaffe hos et av våre bakerikafeer er du automatisk med på å støtte Prosjekt Guatemala. Det vil si at DU er med på å bedre livsvilkårene for arbeiderne på kaffeplantasjen i Guatemala. I Baker Hansen tar vi kaffe på alvor. All vår kaffe […]

Nybakt brød smaker best

Nybakt brød smaker alltid best! Det kan vi alle være enige om. Hver natt og morgen står våre bakere på for å bake og steke deilige brød som vi kan nyte til frokost, lunsj eller kvelds. Vi har 13 ulike varianter av brød, fra grovt til fint, samt tre glutenfrie varianter. I tillegg til dette […]

Gardsspelt – et helt norsk brød

Gardsspelt lagd med speltmel fra Ousdal gård er et brød laget på naturlige ingredienser, med naturlig smak og lang holdbarhet. Melet kjøper vi direkte fra bonden på Ousdal gård – vi er faktisk de eneste som får mel fra denne gården. Brødet er 86% grovt og bakt kun med speltmel. Gardsspelt er NYT NORGE merket […]